• MENU
    Головна » 2016 » Лютий » 8 » В будівлі Мін’юсту журналіст зустрів екс-беркутівця, який бив його на Майдані
    22:38
    В будівлі Мін’юсту журналіст зустрів екс-беркутівця, який бив його на Майдані

    У Києві, у приміщенні Міністерства юстиції України 5 лютого сталася сутичка між журналістом і колишнім «беркутовцем», який брав участь в силових діях проти людей на Євромайдані і якого упізнав журналіст Максим Требухов.

    Про це написав у своєму Facebook активіст Богдан Тицький.

    «Щойно в Мін’юсті на журналіста «Лівого Берега» Максима Требухова напали працівники поліції. Він дізнався присутнього тут екс-беркутівця, що на Майдані розбив йому голову. Коли Максим хотів затримати його, щоб написати заяву про злочин, поліцейські накинулися на журналіста, звільнили беркутівця і побили журналіста», – пише Тицький.

    За його словами, активісти та журналісти очікували анонсованої зустрічі з міністром юстиції Петренком, але міністр не прийшов. Замість цього до активістів прийшла оперативно-слідча група, яка почала оформляти заяву про «захоплення службового приміщення». Під час цього Требухов випадково і впізнав одного з «беркутівців».

    «Це той чоловік, який в центрі кадру», – повідомляє Тицький.

    Джерело

    Категорія: Про Україну | Переглядів: 178 | Додав: zigir | Теги: В будівлі Мін’юсту журналіст зустрі, який бив його на Майдані | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar

    uCoz